Ajankohtaista

Yksilöllisesti optimoitu aurinkovoide ihotyypin ja ihon herkkyyden mukaan – Anna Lotan PRO Sun Select

 

Kuva: Ninni Lahti

Ihon suojaaminen UV-säteiltä on ensimmäinen ja tärkein askel ylläpitämään tervettä ja kaunista ihoa.

Anna Lotan PRO Sun Select -hoitolinja kehitettiin, jotta voidaan optimoida aurinkovoide yksilöllisesti jokaiselle ihotyypin ja ihon herkkyyden mukaan.

 

Sun Select -linjan tuotekehittelyssä on huomioitu seuraavat vaatimukset korketasoisille aurinkosuojatuotteille:

 

  1. Kantaja-aineen ominaisuudet

Voiteen rakenne ja tuntuma iholla määräytyvät näiden ainesosien perusteella. Voiteen levityksen helppous ja imeytymisnopeus tekevät tuotteesta miellyttäviä käyttää. Kantaja-aineet määrittävät myös okkluusion voimakkuuden ja vedenkestävyyden.

Kantaja-aineet eivät ole vain apuaineita, vaan toimivat myös UV-säteilyn torjujina ja vastaavat   ihon eri tarpeisiin.

 

  1. SPF-arvo

Tämä arvo määrittää aurinkosuojatekijän UVB-säteilyä vastaan. Nämä säteet ovat aallonpituudeltaan lyhyitä (280 – 315 nm) ja aiheuttavat ihon palamisen.

 

  1. Suoja UVA-säteiltä

Nykyinen lainsäädäntö vaatii tehokasta suojausta pidempiä (315 – 400 nm), syvemmälle ihoon tunkeutuvia UVA-säteitä vastaan.  Nämä säteet aiheuttavat ihossa pitkäaikaisia vaurioita, kuten ihon ennenaikaista vanhenemista, liikapigmentaatiota ja ryppyjä.

 

  1. Edistyneet hoitolahoidot

Erilaiset kuorinnat, dermabrasio ja mesoterapia jättävät ihon tavallisesti alttiiksi ja herkemmäksi UV-vaurioille. Nämä vauriot tulee ehkäistä käyttämällä riittävää ja luotettavaa laajakirjoista suojausta korkealla SPF-arvolla.

 

  1. UV-vaurioiden kumulatiivinen luonne

Tehokas UV-suoja (erityisesti UVA-suoja) saattaa vähän kerrallaan vähentää liikapigmentaation merkkejä ikääntyvässä ihossa, jossa ihon uusiutuminen tapahtuu suhteessa hitaammin. Tätä kutsutaan usein passiiviseksi ihon vaalenemiseksi.

 

  1. Epäsopivaan ihonhoitoon liittyvä haitta

Allergiset ja inflammatoriset reaktiot laukaisevat usein ihon puolustusmekanismin, joka johtaa lisääntyneeseen melaniinintuotantoon. Optimointi, joka perustuu diagnoosiin ja huolelliseen tuotevalintaan, saattaa ”ohittaa” tämän mekanismin kokonaan.

 

Kuva: Ninni Lahti

 

Sun Select -linja sisältää useita ihoa päivän aikana suojaavia tuotteita. Kaikissa on laajakirjoinen suoja (UVA) ja vain vähäinen ero UVB-suojassa (SPF). Tuotteiden kantaja-aineet ja rakenteet ovat kuitenkin erilaiset.

 

CLEAR SILKY – SUNSCREEN GEL SPF30 – kaikille ihotyypeille

Nopeasti ihoon imeytyvä geeli, joka jättää ihon miellyttävän pehmeäksi ja sopii kaikille ihotyypeille. Soveltuu hyvin myös meikinalustuotteeksi. Muodostaa iholle laajakirjoisen UVA / UVB -suojan. Sisältää E-vitamiinia ja ihoa rauhoittavaa Bisbolol-uutetta.

 

SHEER MINERAL- DAILY SHIELD SPF50 – kaikille ihotyypeille

Fysikaalinen aurinkosuojavoide. Hajusteeton. sisältää ihoa rauhoittavaa Bisabololia ja allantoiinia sekä antioksidantteina E-vitamiinia, Rooibos-uutetta ja tyrniöljyä.

 

PROTECTIVE UVA BALANCED DAY CREAM SPF25 – normaalille ja kuivalle iholle

Aurinkosuojan sisältävä päivävoide, joka suojaa ikääntyvää ihoa myös ympäristötekijöiltä.

Jojobaöljy ja karitevoi muodostavat iholle kevyen kosteuden haihtumista ehkäisevän kalvon. AQUAXYL-yhdiste säilyttää ihon kosteustasapainon. Aminohappoa sisältävä Sepilift DPHP -yhdiste häivyttää juonteita.

 

WHITE PEARL SPF25 – kirkastava päivävoide normaalille ja kuivalle iholle

Tehokkaasti ihoa kosteuttava ja pehmittävä voide, joka jättää iholle miellyttävän tunteen.

Öljyliukoiset antioksidantit  (E-vitamiini ja C-vitamiinin esteri sekä betakaroteeni) yhdessä vesiliukoisten antioksidanttien (vihreä tee -uute ja B3-vitamiini) suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta. Tuotteen sisältämä Mica -jauhe heijastaa iholta UV-säteitä ja häivyttää pieniä juonteita.

 

Non-Oily PROTECTIVE DAY CREAM SPF50  – herkälle rasvaiselle ja sekaiholle

Laajakirjoisen UVA/UVB -suojan antava kosteuttava päivävoide, joka imeytyy nopeasti ja jättää iholle mattapinnan.

Voiteen sisältämät antioksideantit (E- ja C- vitamiini ja betakaroteeni) suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta. Propolis ja undekyleenihappo ehkäisevät mikrobien kasvua iholla.

 

CALENDULA DAY CREAM SPF30+ – normaalille ja rasvaiselle iholle

Raikas, pehmittävä pävävoide joka muodostaa iholle läpinäkyvän silkkisen suojaavan kalvon.

Sisältää ihoa rauhoittavaa kehäkukkauutetta ja ihon hygieniaa parantavaa undekyleenihappoa.

 

 

Kommentointi on suljettu.