Eye Care

Silmänympäryksen hoito

Eloisin osa kasvoista on silmänympärysalue. Koska se on erityisen herkkä ja arka, se vaatii erityistä hoitoa, joka ei välttämättä ole yhteydessä ihotyyppiin. Anna Lotan on kehittänyt monenlaisia innovatiivisia tuotteita silmien alueelle.

Silmän ympärillä oleva iho on kaikkein ohuinta, siinä on erittäin vähän talirauhasia ja sen vuoksi siihen erityisen helposti kehittyy juonteita ja ilmejuonteita. Ennenaikaisten juonteiden välttämiseksi ihon suojavaippaa kannattaa tukea tällä alueella käyttämällä kosteutta sitovia koostumuksia kosteuden menetyksen hidastamiseksi, ja käyttää mahdollisimman vähän tai ei ollenkaan emulgaattoreita.

Vaihtoehtoisesti silmänympärysalueelle voi kehittyä turvotusta silmän alle kertyneen liiallisen nesteen seurauksena. Turvotuksen vähentämiseksi suositellaan käytettäväksi koostumuksia, jotka eivät ole okklusiivisia ja jotka sisältävät ”kohottavia” komponentteja ja yrttiperäisiä supistavia aineita, jotka tuovat ihoon kevyesti kohottavan vaikutuksen.

Tuotelinja sisältää erityisen meikinalusvoiteen, joka on suunniteltu ”täyttämään” juonteita, minkä mekin käyttäjät havaitsevat erinomaiseksi asiaksi.

Kaikki silmähoitotuotteet auttavat vähentämään ilmejuonteiden ja juonteiden syntymistä saaden aikaan nuorekkaamman ja heleämmän ulkonäön.

Huomaa: Anna Lotanin eri linjojen muut tuotteet hoitavat erinomaisesti kuivaa ja kypsää silmänympärysaluetta: Rénova Balm, Golden Night Cream, Solid Gold ja greens-linjan tuotteet.

Kommentointi on suljettu.