Classic

Classic-linjan tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja miellyttäviä. Ne suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä ympäristön aiheuttamilta haittavaikutuksilta.

Iho joutuu jatkuvasti kokemaan erilaisia muutoksia, jotka liittyvät muun muassa ikääntymiseen, elämäntapamuutoksiin, ravitsemukseen, vuodenaikojen vaihteluihin sekä ympäristön vaikutuksiin. Normaalina tunnettu ihotyyppi ei siis ole pysyvä, vaan ennemmin tai myöhemmin siitä tulee herkkä, seka- tai kuiva iho. Classic-linjan tuotteet on suunniteltu auttamaan ihoa säilymään ongelmattomana mahdollisimman pitkään.

Classic-linjaan on sisällytetty useita aktiivisia komponentteja.
Mineraalit: Savi ja Kuolleenmeren mineraalit
Pehmittävät kasviöljyt: Oliivi, Saflori, Karitevoi, Jojobavaha ja fytosterolit
Perinteiset kasviuutteet: Porkkanaöljy, Tatar, Kuusama, Aloe vera, Vihreä tee, Merilevä ja Gotu kola.

Näitä on täydennetty kehittyneemmillä komponenteilla, kuten ananasmehun entsymaattiset uutteet ja puhtaat, liuottimettomat uutteet (saatu teknologian avulla, jossa käytetään nestemäistä hiilidioksidia), ja näitä on saatu muun muassa rusojuuresta, kehäkukasta ja granaattiomenan siemenistä.

Erityistä huomiota on annettu formulaatioiden kantaja-ainerakenteelle, kuten liposomikoostumukselle (aktiivisten ainesosien viivästetty vapautuminen), jolloin niiden toiminta ja edut tehostuvat.

Kaikissa Classic-linjan tuotteissa on käytetty parabeenitonta säilytysjärjestelmää.

Kommentointi on suljettu.