Greens

greens-linjan kehittämistä ovat inspiroineet viljojen, kuten villivehnän ja tattarin, oraiden luonnollisesti sisältämät funktionaaliset ravinteet.

Tiivistettyjen orasuutteiden mukana tuotteisiin tulee vitaalisia ravinteita ja mineraalitasapainoa korjaavia hivenaineita tuomaan iholle nuorekkaan ulkonäön, ja antamaan uusille, tehokkaille greens-tuotteille tuoretta energiaa.

●    greens on paljon enemmän kuin kosmeettinen vaihtoehto nykyisin niin trendikkäille juonteideninjektiohoidoille.
●    greens-tuotteilla saadaan tehokasta, turvallista, pitkävaikutteista ja ylellistä hoitoa normaalille – kuivalle iholle.
●    Laadultaan parhaita kauneudenhoidossa käytettyjä ainesosia kehitettäessä lähtökohtana on ollut ihon luonnollinen biologinen koostumus. Ihon omia, iän myötä väheneviä aineita iho yleensä sietää erinomaisesti ja ne imeytyvät helposti. Monet greens-linjan ainesosat on valittu tämän periaatteen mukaisesti, jolloin saadut tuotteet ovat erityisen ihoystävällisiä.
●    greens-linja on suunniteltu erityisesti kypsälle iholle, joka hyötyy välittömiä positiivisia vaikutuksia ulkonäköön antavasta hoito-ohjelmasta.

Kommentointi on suljettu.