Retinol Capsules

Retinolin, luonnollisen A-vitamiinin, tiedetään olevan ihon uusiutumisprosessin olennainen auttaja. Retinoli on kuitenkin hyvin altis hapettumaan ja vaatii suojaamisen ilmalta ja UV-säteiltä. Näillä retinolikapseleilla tehdään silkinpehmeä ihonhoito luonnonretinolia käyttäen, jolloin ihon rakenne tasoittuu ja paranee ja hennot juonteet ja pigmenttiläiskät, jotka ovat ikääntymisen ja auringon aiheuttamien vaurioiden näkyviä merkkejä, vähenevät merkittävästi.

Kapseleiden sisällä oleva retinoli on yhdistetty molekyylikalvoon muodostamaan annostelujärjestelmä, joka mahdollistaa hitaamman vapautumisen optimaalisen toimintakyvyn saavuttamiseksi.

Käyttöohjeet:
Levitä Replenishing Balmia kasvoille ja kaulalle, erityisesti kuiville alueille, kahdesti päivässä. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi levitä Replenishing Balmia kasvoille ja kaulalle iltapuhdistuksen jälkeen ja levitä sen jälkeen yhden retinolikapselin sisältö sen päälle.

▪    Vältä silmänympärysaluetta.
▪    Älä käytä raskauden aikana.
▪    Kun käytät retinolikapseleita, suojaa aina ihosi valoisaan aikaan tehokkaalla laajakirjoisella UVA/UVB-aurinkosuojalla, jonka suojakerroin on 20 tai korkeampi.

Kommentointi on suljettu.