Lightening Care

Ihon vaalentaminen

Vaalea iho on aina liitetty kauneuteen. Vaikka ikälaikkuja ja muita merkkejä pysyvästä liikapigmentoitumisesta pidetään epämiellyttävinä, ne ovat itse asiassa syntyneet fysiologisen puolustusmekanismin toiminnasta haitallisia UV-säteitä vastaan. Kasvanut elinaikaodotus, muotitrendit ja moderni elämäntyyli, jossa ulkoilu on aktiivisempaa, johtaa aina suurempiin ja suurempiin UV-säteilyn iholle aiheuttamiin vaurioihin otsonikerroksen häviämisen ja muiden ympäristömuutosten vuoksi.

Lightening Care -tuotteet on kehitetty vaalentamaan ihoa vähän kerrallaan ja äärimmäisen hellävaraisesti. Anna Lotanin kolme periaatetta ovat:

  1. Luoda tuotteita, jotka tukevat ihon omaa kykyä vastustaa UV-säteilyä, eikä niinkään ainoastaan käyttää UV-säteilyä imeviä aineita
  2. Käyttää tehokkaita primäärisiä (sekä sekundaarisia) antioksidantteja minimoimaan vapaiden radikaalien vaurioista johtuvaa ihon tummumista.
  3. Valita huolellisesti aurinkosuojakoostumukset, jotka korostavat UVA-suojausta ja joilla on optimaalinen valonkestävyys.

Lightening Care -tuotteet sisältävät runsaasti C-vitamiinia kaikkina sen pitkälle kehitettyinä vaikuttavina ja stabiileina johdannaisina (Ester C ja magnesiumaskorbyylifosfaatti), tukemaan vaalentamisprosessia, neutraloimaan vapaaradikaaleja, stimuloimaan uusiutumista ja antamaan nuorekkaan ja elinvoimaisen ulkonäön. Tuotelinja sisältää ihon toimintaa tukevissa, suojaavissa ja pehmittävissä koostumuksissa myös vaikuttavia vaalentavia yrttikomponentteja (arbutin ja kojic-happo), joiden tiedetään estävän melaniinin tuotantoa.

Tuotteet sopivat sekä nuorelle että kypsälle iholle kaikkina vuodenaikoina.

Kommentointi on suljettu.