Golden Marine Scrub

Tämä kuorinta-aine perustuu ainutlaatuiseen seokseen meriraaka-aineista ja kasvien siemenistä, jotka toimivat hellävaraisina rakeina pehmittävässä yrttiperäisessä pohjassa.

Golden Marine Scrubin vaikutus aktivoidaan lisäämällä vettä tai Revitalizing AHA Lotionia. Näin voi itse säädellä kuorinnan tehokkuutta halutun kuorintavaikutuksen perusteella.

Rakeisuus katoaa ja tuote muuttuu pehmeäksi kosteuttavaksi voiteeksi/geeliksi, joka lisäksi suojaa ihoa mekaaniselta hankaukselta.

Käyttöohjeet:
Vaihe I: Sivele pieni määrä molemmille poskille, otsalle ja leukaan. Levitä loppuosalle kasvoista Golden Marine Scrubia pieniä pyöriviä hierontaliikkeitä sormenpäillä tehden, kunnes tuotteessa tuntuu enää hyvin hienoja hiukkasia (1 – 2 minuuttia). Keskity ongelma-alueille, epäpuhtauksiin ja mustapäihin.
Vaihe II: KEVYT (herkälle iholle): Kostuta sormenpäitä lisäämällä vettä vähän kerrallaan ja suorita hierontaa vielä kaksi minuuttia. Rakeet liukenevat helposti muodostaen voidemaisen geelin.
Vaihe III: VOIMAKAS (normaalille iholle): Korvaa vesi Revitalizing AHA Lotionilla ja toimi edellä olevien ohjeiden mukaan. Jos lisäät vielä enemmän Revitalizing AHA Lotionia, tuote liukenee täysin. Huuhtele lopuksi huolellisesti, jolloin iho jää täydellisen pehmeäksi ja heleäksi.

Huomaa: Jos iho on hyvin herkkä ja taipuvainen punoittamaan, tulee välttää mekaanista hankaamista tai kuorinta-aineiden käyttämistä samanaikaisesti. Golden Marine Scrubia voi tässä tapauksessa käyttää herkälle iholle vaiheessa II (KEVYT).

Kommentointi on suljettu.