Spa SHR -valoimpulssilaite

UUTTA HUIPPUTEKNIIKKAA IHONHOITOALALLE!

Spa SHR tarjoaa uusinta teknologiaa pitkäaikaiseen karvojen poistoon lähes kivuttomasti. Laitteen toiminta perustuu edistyneeseen fluoresenssiteknologian, valotekniikan ja pulssitetun lähi-infrapunavalon yhdistelmään. Spa SHR:n kivuton karvojen poistojärjestelmä poistaa ei-toivotut karvat nopeammin ja mukavammin, joten asiakkaasi voivat saada sileän ja silkinpehmeän ihon josta ovat unelmoineet.

Spa SHR:n lääketieteellisesti testattu ylivoimainen tekniikka käsittelee valopulssien avulla tehokkaasti suuriakin ihoalueita, kuten koko jalat, selkä ja rintakehä. Vallankumouksellinen jäähdytystekniikka takaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden koko hoidon ajan. Laitteen toiminta on ainutlaatuista; käsittely tehdään liikuttamalla hoitopäätä ja näin saadaan käsiteltyä laajempi alue nopeammin ja tehokkaammin.

Spa SHR lämmittää turvallisesti ja hellävaraisesti ihon alempaa kerrosta tuhoten karvatupen ja estäen sen uudelleen kasvun vahingoittamatta ympäröivää ihoa. Hoito tehoaa lähes kaikkiin karvoihin.

Turvallinen ja tehokas ympäri vuoden (myös ruskettuneelle iholle). Vaikutus on teholtaan verrattavissa lähes lääkäriasemien laser-karvanpoistoon.

Karvat kasvavat eri sykleissä ja hoito tehoaa karvoihin, jotka ovat aktiivisessa kasvuvaiheessa (20-30 % karvoista kerralla). Yhdellä kertaa näistä karvoista on mahdollisuus tuhota 60-90 %. Tämän vuoksi hoitoja tarvitaan useampia, jotta kaikki alueen karvat saadaan tuhottua.

Spa SHR -järjestelmään on saatavana karvanpoiston lisäksi seuraavat moduulit:

S-Acne Acnen hoitoon (myös tulehtunut acne-iho)
Hoito vähentää talin tuotantoa sekä tukahduttaa aknen bakteereita tappamalla ja estämällä sen leviämistä.

SSR  ihon uudistamiseen (mm. verisuoniongelmat, couperosa)
SSR-hoitopäällä voidaan hoitaa pisamia, pigmenttimuutoksia, maksaläiskiä, maitokahviläiskiä, raskausarpia, ruusufinniä, hämähäkkiluomia, kirsikkaluomia ja couperosaa.

SST   Kiinteyttämiseen, arpien häivyttämiseen ja venymäjälkien hoitamiseen (aknearvet, raskausarvet jne.)
SST stimuloi tehokkaasti ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Uuden kollageenin muodostuminen pehmentää ulkonäköä ja korjaa ikääntymisen sekä auringon vaurioittamaa ihoa. Hoidolla voidaan merkittävästi vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä. Hoidot parantavat ihon rakennetta ja palauttavat entisen nuorekkaan ulkonäön.

Helppo käyttää!

Spa SHR:n käyttö on helppo oppia. Järjestelmän ennalta asetetut parametrit takaavat parhaan tehon ja turvallisuuden. Laitteessa on intuitiivinen kosketusnäyttö jonka avulla ohjauspaneelin asetukset hoituvat vaivattomasti.

Kun väestö ikääntyy, yhä useampi on kiinnostunut parantamaan ulkonäköään ja saavuttamaan entisen nuorekkaan ulkonäön. Ikääntymiseen vaikuttavat eri tekijät, kuten genetiikka, hormonit sekä ympäristötekijät, auringonvalo ja saastuminen. Spa SHR auttaa palauttamaan ihon nuorekkuuden.

Katso myös video

Kommentointi on suljettu.