Aurinkosuojaus

Funktionaaliset Aurinkovoiteet UV+

Valitaan SINUN yksilölliseen hoitotarpeeseen (ihotyyppi ja UV-herkkyys) oikea hoitotuote, joka on sopivin juuri SINULLE! Ihon suojaaminen haitallisilta UV-säteiltä on ensimmäinen ja tärkein askel ylläpitämään tervettä ja kaunista ihoa! Valikoima toiminnallisia aurinkovoiteita kehitettiin, jotta voidaan optimoida aurinkovoide jokaiselle yksilöllisesti ihotyypin ja ihon herkkyyden mukaan.

Kehittelyssä otettiin huomioon seuraavat ominaisuudet:

  1. Kantaja-aineen ominaisuudet – rakenne ja tuntuma iholla, öljymäisten komponenttien suhde, levityksen helppous ja imeytymisnopeus, okkluusio ja vedenkestävyys, jne.
  2. SPF-arvo – (taulukko oikealla) esittää aurinkosuojatekijän UVB-säteilyä vastaan (aallonpituudeltaan lyhyemmät (280–315 nm) säteet, jotka aiheuttavat ihon palamisen).
  3. Nykyinen lainsäädäntö (useimmissa maissa) vaatii tehokasta suojausta pitempiä, syvemmälle tunkeutuvia UVA-säteitä vastaan (315–400nm), jotka ovat syyllisiä pitkäaikaisiin vaurioihin, kuten ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen, liikapigmentaatioon ja ryppyihin.
  4. Edistyneet hoitolahoidot, kuten kuorinnat, dermabrasio tai mesoterapia, jättävät ihon tavallisesti alttiiksi ja herkemmäksi UV-vaurioille. Pitkäaikaiset vauriot TÄYTYY estää käyttämällä riittävää ja luotettavaa laajakirjoista suojausta suurella SPF-arvolla.
  5. UV-vaurioiden kumulatiivinen luonne yhdistettynä pitkäikäisyyteen – yleistä 2000-luvulla, johtaa jatkuvasti lisääntyvään määrään valovanhenemisen merkkejä, kuten liikapigmentaatio. Tehokas UV-suoja (erityisesti UVA-suoja) saattaa vähän kerrallaan vähentää pigmenttiläiskien määrää myös kypsässä ihossa, jossa ihon uusiutuminen tapahtuu suhteessa hitaammin. Tätä kutsutaan usein ”passiiviseksi ihon vaalenemiseksi”.
  6. Epäsopivaan ihonhoitoon liittyvä haitta. Allergiset tai inflammatoriset reaktiot laukaisevat usein ihon puolustusmekanismin, joka johtaa lisääntyneeseen melaniinintuotantoon. Optimointi, joka perustuu diagnoosiin ja huolelliseen valintaan (kuten kokeilu kyseenalaisissa tilanteissa) saattaa “ohittaa” tämän mekanismin kokonaan. PRO-linja sisältää useita päivän aikana suojaavia tuotteita, joista valita. Kaikissa on laajakirjoinen suoja (UVA) ja vain vähäinen ero UVB-suojassa (ilmaistu SPF-arvoissa). Niiden kantaja-aineet ja rakenteet ovat kuitenkin erilaiset.

Kommentointi on suljettu.