Kasvovedet

Functionaaliset Kasvovedet

Kasvovesiä on yleisesti käytetty täydentämään puhdistusprosessia. Uusien ainesosien myötä kosmetiikkateollisuus on kehittänyt uusia ja monipuolisia toiminnallisia kasvovesiä, jotka ovat nyt saatavilla myös PRO-linjassa.

  • Kosteutta sitovat – vesiliukoiset hydroskooppiset ainesosat ja erityisesti ne, joita on luonnostaan ihossa (biomimeettiset ainesosat), kuten urea, hyaluronihappo, mineraalisuolat, aminohapot ja polysakkaridit [sopivat erityisesti kuivalle ja normaalille iholle].
  • Mikrobiflooran minimointi ihon pinnalla – ainesosat, jotka on tilapäisesti liuotettu kasvoveteen jättävät ohuen suojaavan kalvon ihon pinnalle, kun vesipohjaiset aineet haihtuvat. Näitä ovat hartsit, kuten propolis, Pistacia Lentiscus, mirha ja boswellia, jotka osaltaan parantavat hygieniaa ihon pinnalla. [sopivat erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle].
  • Vesiliukoiset mono- ja polysakkaridit, jotka edistävät ihon pehmenemistä ja kosteutusta palvelevat muun muassa valmistellen ihoa hoitolahoitoihin. [sopivat kaikille ihotyypeille].
  • Vesiliukoiset antioksidantit, kuten vihreä tee, acai-marjat ja C-vitamiini minimoivat vapaiden radikaalien haittavaikutuksia.
  • AHA-happojen hyödyntäminen ihon uudistumisessa. Vesiliukoiset hapot ovat osoittautuneet tehokkaiksi ja ne voidaan yhdistää kasvovesiin. [sopivat kypsälle iholle sekä muille ihotyypeille].
  • Muita vesiliukoisia aktiivisia ainesosia tiettyyn tarkoitukseen, kuten ihon kirkastamiseen ovat mm. melaniinin salpaajat kuten: kojihappo ja uutteet sianpuolukasta, mulperista, lakritsitsista, B3-vitamiini, C-vitamiini jne. [sopivat iholle, jolla on taipumus kehittää hyperpigmenttiä].
  • Peptidit – proteiiniketjujen aminohappoja, joilla on kyky vaikuttaa solusta soluun viestintään, mikä vähentää ryppyjen näkymistä. [sopivat uudistusta kaipaavalle iholle].

Kommentointi on suljettu.