Exfosil Ruby

Exfosil_ RubyAmmattikuorinta Hoitolassa

Talviaika on paras aika ottaa TEHOKAS kuorintasarjahoito iholle. Tämä kauneushoitolassa tehtävä ammattikäyttöön tarkoitettu kuorinta hioo, siloittaa ja uudistaa ihoa. Kosmetologilla on täydellinen kontrolli hoidon tehokkuuden suhteen ja hän voi sovittaa sen yksilöllisesti ihon tarpeen ja ihon reagoinnin mukaan.

Ainesosat tunkeutuvat ihon uloimpaan kerrokseen (orvasketeen) käynnistäen ihon oman puolustusmekanismin, jolloin iho uudistaa itseään ja samalla hiovat ainesosat poistuvat ihosta (2–4 päivän kuluessa). Kuorinta perustuu luonnosta peräisin oleviin ainesosiin, kuten rubiinikiteet, merisieni ja kvartsi. Siinä ei ole käytetty mitään kemiallisesti kuorivia aineosia. Heti kuorinnan jälkeen ihossa tuntuu kihelmöintiä, lämpöä ja punoitusta. Muutaman päivän kuluttua hoidosta iho alkaa hilseillä ja näin uusimaan itseään. Hoitoa suositellaan sarjahoitona (yhteensä 4 hoitoa, joiden välissä 3-4 viikkoa). Hoitojen välillä suosittelemme käyttämään kotihoidossa Anna Lotan PRO-linjan tuotteita (270P, 788P, 380P, 808P, 152P ja 169P).

AKTIIVISET AINESOSAT:
Sponge, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Tapioca Starch, Salicylic Acid, Calendula Officinalis Flower Extract, Ruby Powder, Abies Sibirica Oil, Dunaliella Salina Extract, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract.

Kommentointi on suljettu.