Puhdistustuotteet

Kasvojen puhdistusaineet & Meikinpoistoaineet

Iho on kehon suojaava elin, jonka tulisi olla kunnossa, jotta se toimii tehokkaasti. Ihon puhdistus on osa tätä ylläpitorutiinia! Useiden sukupolvien ajan perinteinen saippua on ollut lähes ainoa keino puhdistaa ihoa. Nykyään meillä on käytössämme laaja valikoima puhdistustuotteita, jotka edustavat erilaisia lähestymistapoja:

  • Pesuaineet, jotka pohjautuvat nestemäiseen saippuaan (eri kokoonpanoissa)

Sulfaatteihin perustuvat puhdistusaineet on korvattu kestävillä kasviperäisillä vaihtoehdoilla, jotka ovat ihoystävällisempiä. Toisin kuin emäksiset palasaippuat, ”saippuamattoman” puhdistustuotteen pH voidaan mukauttaa samaksi kuin ihon oma pH. Palasaippua yhdessä kovan veden kanssa muodostaa liukenemattoman yhdistelmän, josta jää iholle ja altaan reunoille pesuainejäämiä, toisin kuin synteettisistä pesuaineista, jotka eivät jätä iholle mitään.

  • Puhdistusvoiteet, jotka on formuloitu emulsioksi yhdistäen vesi ja öljy pinta-aineita apuna käyttäen.

Näitä ovat hydrofiiliset (vesipohjaiset) voiteet, joita voidaan käyttää kaikille ihotyypeille ja öljypohjaiset voiteet, jotka parhaiten sopivat kuiville ihotyypeille. Niiden ominaisuudet ja toimivuus riippuvat öljyjen laadusta sekä pinta- ja säilöntäaineista.

  • Geelivoide – 3D kokoonpanossa öljy- ja vesipartikkelit ilman pinta-aktiivisia aineita.

Miellyttävä ja hellävarainen iholle, koska ei sisällä kuivattavia pinta-aktiivisia aineita. Sopivat yleensä herkälle iholle. Käytön jälkeen tämän tyyppiset puhdistusaineet jättävät yleensä ohuen öljyisen kalvon ihon pinnalle, joten ne sopivat parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.

  • Hydrofiiliset öljyt

Liuottavat tehokkaasti meikin (jopa vedenkestävän), mutta niiden nestemäinen koostumus rajoittaa tarkkaa kohdentamista tarvittaville alueille. Öljy voi vahingossa kulkeutua silmiin ja aiheuttaa epämukavuutta. Tämä koostumus on parasta jättää ammattilaisen käytettäväksi.

  • Hydrofiiliset lipogeelit (öljypohjainen)

Liuottaa tehokkaasti meikkiä ja talijäämiä laajentuneista ihohuokosista rasvaisella/ongelmaiholta sekä sekaiholla.

Kommentointi on suljettu.