Seerumit ja Kosteuttajat

Täydentävä Ihonhoito

Päivittäin käytettävät PRO-linjan perustuotteet (puhdistustuotteet ja päivä/yövoiteet) ovat suunniteltu täyttämään eri ihotyyppien tarpeita. Kuitenkin jokainen iho voi joskus tarvita täydentävää lisähoitoa, erityisesti vuodenaikojen vaihtuessa.

Täydentävät tehotuotteet PRO-linjassa (ihotyypin mukaan):

  • Rasvaiselle ja sekaiholle – Kosteuttavat tehotuotteet estävät liiallista kuivumista [380P, 378P, 171P]. Voimakkaan antioksidanttituotteen käyttöä [101P] voidaan suositella ympäri vuoden, kun taas ravitseva öljy [362P] voi auttaa sopeutumisessa kuiviin vuodenaikoihin.
  • Kuiva ja normaali iho ovat yleensä tyytyväisiä perus päivä- ja yöhoitoon. Suorituskykyä parantamaan voidaan lisätä intensiivisesti kosteuttava First of All [380P] sekä öljypohjaisia tehoaineita: Moringol Oil [362P] ja Ester C -seerumi [101P], joiden määrää säätelemällä voidaan yksilöllisesti vahvistaa ihon sietokykyä ympäristön haittoja vastaan.
  • Hyperpigmentaatiolle altis iho hyötyy vaalentavista tehoaineista: Enlight [384P] ja Ester C [101P] seerumeista. Lisäksi suosittelemme käyttämään ehdottomasti laajakirjoista UV-suojavoidetta päivisin ja lisäksi uudistavia AHA-pohjaisia hoitotuotteita öisin!

Kommentointi on suljettu.