Liquid Gold

Tyrnin taianomaiset ominaisuudet on tunnettu vuosisatojen ajan Euroopassa ja Aasiassa; se toimii sekä ihonhoitoaineena että ravintolisänä, ja sillä on erinomaiset terveyttä palauttavat ominaisuudet.

Perinteisesti sitä on käytetty nopeuttamaan ihovammojen paranemista ja parantamaan limakalvojen kuntoa ruoansulatuskanavassa. Sen kasvitieteellinen nimi Hippophae ”kiiltävä hevonen” antaa myös vihjeen siitä, kuinka muinaiset kreikkalaiset käyttivät sitä ravintolisänä kilpahevosille.

Tämän pensaan marjoissa on runsaasti vitamiineja ja ravinteita, jotka osallistuvat ihon uudistumiseen.

Ne sisältävät yli 100 erilaista ravintoainetta, bioaktiivisia aineita, kuten kasvisteroleja, vesiliukoisia vitamiineja, kuten B1, B2, C, K, P ja foolihappo, rasvaliukoisia vitamiineja, kuten A ja E, EFA:aa (80 – 95 % välttämättömiä rasvahappoja), vapaita aminohappoja, alfa- ja beetakaroteeneja, lykopeenia ja zeaksantiinia, joka antaa marjoille ja öljylle voimakkaan kultaoranssin värin. Öljy auttaa torjumaan ihon kuivuutta, juonteiden syntymistä ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Itse asiassa tyrnin vitamiinipitoisuus on paljon korkeampi kuin minkään viljellyn hedelmän tai vihanneksen.

Kommentointi on suljettu.